Passion Robinson bij 'Domaine de Chevetogne' (Rochefort)

Een heel weekend lang bezetten hutten, joerten, woonwagens, tenten en andere "lichte" woonvormen het Domein van Chevetogne. Het evenement Salon Passion Robinson verenigt al meerdere jaren de zoete dromers en de geniale bouwers. Het evenement is tegelijk een salon, met een dertigtal bouwers en uitvinders als exposanten, en een festival, met een artistiek programma. Het is geleidelijk aan een niet te missen afspraak voor liefhebbers van stilstaand reizen of kleinschalig wonen. Muzikale en creatieve activiteiten staan ook op het programma.

Gedurende drie dagen zal het Domein van Chevetogne krioelen van alle soorten bouwers, architecten, ondernemers van de houtsector en jonge Waalse ontwerpers met gedurfde projecten. Het Salon wenst een vernieuwend, pluridisciplinair en technologsch uitstalraam op het vlak van wonen te zijn, als antwoord op een actueel en brandend thema.

Ontmoet er tientallen exposanten, ontdek hun verscheidene projecten en vind inspiratie voor dat van jou. Voor de toegang tot Salon Passion Robinson betaal je de gewoonlijke entree voor het Domein. De activiteiten ter plaatse zijn daarna gratis. Wie een Pass Loisirs bezit, mag zonder toeslag van dit evenement meegenieten.


Praktische Inlichtingen :

Datum(s): 
Zaterdag 25 en zondag 26 september 2021: van 10u tot 18u
Ingang: 
10 Euro/pers
Adres: 
Rue de Pirchamps 1
5590 Chevetogne (Rochefort)
België