FilRoses verhuist naar Jodoigne

Het is ondertussen al 15 jaar geleden, toen onze kleine familie besloot het avontuur van FilRoses te starten, met één doel: onze passie en ervaring delen.

 

Van harte BEDANKT
Het is ondertussen al 15 jaar geleden, toen onze kleine familie besloot het avontuur van FilRoses te starten, met één doel: onze passie en ervaring delen. Deze passie voor de koningin van onze tuinen begon al een halve eeuw geleden en heeft zich versterkt in de loop der jaren. We waren eerst klant voor we begonnen te verdelen. Als klant hebben wij veel ervaring op gedaan, zowel goede als minder goede. Toen we FilRoses zijn opgestart dachten we met jullie onze opgelopen ontgoochelingen zowel als onze mooie beleving te kunnen delen. Vandaag zijn we fier dat we deze doelstelling hebben behaald. Nooit hadden we gedacht zoveel mooie momenten te mogen meemaken.
Jullie hebben ons trouw gevolgd gedurende al die tijd, en dat verdient een dikke ‘Merci’ want we zullen al deze mooie ogenblikken die we met jullie doorbrachten nooit vergeten.

Het mooie verhaal blijft duren
Het eerste hoofdstuk, van het grote FilRoses boek, is vandaag afgesloten. We wisten dat het onvermijdelijk was dat de tijd ons op een dag zou inhalen, en we zochten nieuwe ouders voor onze baby. Er waren hoop en teleurstellingen, tot de dag waarop een oplossing zich aandiende: Serge Heremans. Serge is reeds jarenlang een vriend. Elke dag maakt hij prachtige ornamenten voor onze rozelaars en heeft in de loop van de tijd een heel mooi landgoed gebouwd in Jodoigne en droomt er nu van om alle mooie rozen die door ons zijn grootgebracht in zijn omgeving te verwelkomen. Soms komen dromen uit door er heel sterk in te geloven. Serge en verschillende leden van zijn familie, Hyana en Killian, een jong stel gedreven door enthousiasme en de wens om het goed te doen, zullen het roer overnemen en een nieuw hoofdstuk openen in dit geweldige boek, geschreven rond de passie voor rozen en de tuin.

Welkom in Jodoigne vanaf het weekend van de 1ste mei
Vanaf 1 mei zal FilRoses zijn Orp-le-Grand-poorten sluiten om u te verwelkomen op 218E Tiensesteenweg in 1370 Jodoigne. Serge, Hyana en Killian verwelkomen je elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur in deze nieuwe omgeving.

Filroses

  • apr 27 2021