Blenheim Palace is het huis van de 11e Hertog en Hertogin van Marlborough en is de geboorteplaats van Sir Winston Churchill. 

In een 850 ha prachtige landspark, ontworpen door welbekende tuinarchitect Capability Brown, wordt het indrukwekkende barok paleis omringd door...

Hoewel de oorsprong van Bourton House dateert van de zestiende eeuw, het huidige huis werd tijdens de achttiende eeuw gebouwd. De grote tuin van 3 hectares  is omringd door 7 hectares weiden en velden, die deze prachtige landschappen van de Cotswolds doen.

Het is vanaf...

Hier is nog een mooie Bed & Breakfast in dit opmerkelijke dorp van Sibford Gower in de Cotswolds. Diana, de gastvrouw, zal u hartelijk verwelkomen in dit oude huis die onlangs met alle comfort gerenoveerd werd . Ook hier vindt u een prachtige tuin .

Van een mooie...

Cerney House Gardens is een mooie romantische tuin. Een geheime locatie in de Cotswolds, in de buurt van Cheltenham, Gloucestershire. Het maakt deel uit van het domein van Lady Angus en haar familie.

Het landhuis werd gebouwd rond een Victoriaanse ommuurde tuin. Mevrouw...

Als u een prachtige Bed & Breakfast in dit mooie dorp in de Cotswolds zoekt. Is Gower Close een goed adres.  U kunt er genieten van het oude gebouw en van een prachtige Engels tuin.

Inderdaad, de eigenaar Judith Hitching houdt veel van tuinieren (zoals de meeste...

Hidcote Manor Garden is een prachtige tuin dichtbij Chipping Campden (Gloucestershire) en behoort tot de National Trust sinds 1947. Deze tuin is gemaakt door een Amerikaanse tuinliefhebber ''Major Lawrence Johnston''. Hidcote Manor Garden wordt vaak aangeduid als één van de mooieste '...

Kiftsgate Court Gardens ligt boven het dorp van Mickleton in Gloucestershire. Het is maar een paar honderd meter van Hidcote Manor Garden. De tuinen werden opgericht door drie generaties vrouwelijke tuinliefhebbers van dezelfde familie.

Gestart door Heather Muir in de...

Dit is een prachtige Cotswoldstuin boven de Golden Valley. Vanaf het vroege voorjaar tot de herfst zijn de bezoekers van deze Cotswoldtuin beloond met rijke en onvergetelijke uitzichten: Zo kun je ook in de tuin lente bloemen, sierstruiken, fijne topiary (sommige ontworpen door Edwin...

Painswick Rococo Garden is een prachtig Engelspark, in het midden van de typische Cotswolds landschappen. De wandeling brengt u naar verschillende paden omringd door typische Engelse mix-borders om het meest spectaculaire deel van de tuin te bereiken: de moestuin.

Deze...

Rousham en zijn romantische tuin moet zeker een bedevaartsoord zijn voor het werk van de tuinarchitekt William Kent (1685-1748). De tuinen van Rousham tonen de eerste fase van het Engels landschapstuin met vijvers en watervallen, met standbeelden van Venus, een koude bad, een tempel en...

Pagina's


Abonneren op Cotswolds