Een klein romantisch park omringt het kasteeltje van de beroemde schrijfster. Het omvat bloemperken, een weide met fruitbomen en een grote moestuin.De toegang van de tuin is gratis.

Om de sfeer uit de tijd van George Sand te voelen, kunt u in het kasteeltje een...

Gelegen in het zuiden van de Berry streek. De tuinen van Drulon omvatten meer dan 16 ha en bieden alle ingrediënten voor een prachtige wandeling. Het is een must  voor alle liefhebbers van natuur, kunst en tuinen. Zes buitengewone tuinen, elk met een unieke sfeer, volgen elkaar op in een...

In het landschapspark rondom het Middeleeuwse kasteel kunt u in verschillende tuinen rondwandelen: een rozentuin, een boomgaard, een meditatietuin en een kloostertuin met geneeskrachtige kruiden.

 

Praktische Inlichtingen:

...

Bewonder in het hart van één van de mooiste Middeleeuwse dorpjes van Frankrijk, het florale park (4 ha) met zijn prachtige tuinen, zijn waterval en vijver. Wondermooi !

 

Praktische Inlichtingen:

Adres: Parc floral...

In verschillende tuinen, geïnspireerd door de Middeleeuwen, brengt men een eerbetoon aan de tuinkunst via  moestuinen, boomgaarden, een kruidentuin, een doolhof van fruitbomen en een rozentuin.

Het is een waar bedevaartsoord, een must voor alle gelukkige tuiniers !...

Geniet van een mooie wandeling en ontdek de wilde bloemen van Belle-Ile-en-Mer.

Er is op het eiland een verbazingwekkende, schitterende biodiversiteit. Dankzij het landschap, de vogelmigratieroutes en het milde microklimaat is er te land een grote verscheidenheid van...

De tuinen van het Kasteel van la Ballue liggen in de buurt van de Mont-Saint-Michel. Het zijn prachtige tuinen om te bezoeken. In deze maniëristische tuinen zijn 13 verschillende kamers te ontdekken.

Het lijkt wel op een Toscaanse tuin met mooie visuele effecten. De...

Als u op vakantie bent in de bergen tijdens de lente of de zomer en je ga in de bergen wandelen. Bewonder dan al de prachtige wilde bloemen. Wist u dat de rijkdom van de bergbloemen bijna 1250 soorten omvat. Ongelooflijk ! 

Neem een goede gids over de bergbloemen en...

Dit is een prachtige poëtische tuin om te bezoeken.Gelegen aan het ''Lac Leman'' en in het hart van de Middeleeuwse dorpje ''Yvoire'' bevindt zich het tuinkasteel, dat hersteld werd met de symbolen van een echte Middeleeuwse tuin. Een doolhof voor vijf zintuigen, fruitbomen, oude rozen,...

Op een prachtige plek, gelegen tegen een helling, waar de wijngaarden van de Vouvray (AOC) zich aftekenen, ontdekt u op een oppervlakte van 5 ha, een opeenvolging van terassen verfraaid met balustrades, fonteinen, vazen en topiaires, geinspireerd door de villas uit de Italiaanse...

Pagina's


Abonneren op Frankrijk