De bibliotheek van Huntington, kunstverzamelingen en botanische tuin is een oase van rust in de korte omgeving van Los Angeles. Deze tuinen zijn erg groot. Hier ontdek je  een buitengewone ''Desert Garden'',  palmbomentuin,  een vijverstuin, een Australischtuin,  een Japansetuin met haar...

De 22 hectare grote botanische tuin van San Francisco is een onderdeel van het Golden Gate Park. Ongeveer 7.500 verschillende soorten planten kan men hier terugvinden, verspreid over verschillende tuinen gaande van mediteraneese tot tropische tuin.

De botanische tuin...

Central Park is, met een oppervlakte van 341 ha (+/-4 km x 800 m), in Manhattan in New York gelegen. Het Park is de grootste groene ruimte in de stad. Voltooid in 1873 na dertien jaar bouw,  Central Park is een oase van groen midden in een wolkenkrabberbos.

Met een...

De Los Angeles Getty Museum. Dit is vooral een niet te missen plek als je in Los Angeles reist. Het uitzicht op de stad is indrukwekkend, de architectuur van het gebouw is buitengewoon en de kunstcollecties van het museum zijn uitzonderlijk.

Voor alle tuinliehebbers is er...


Abonneren op United States