Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Rozenfeest bij Vrijbroekpark (Mechelen)

18 juni 2023 - 19 juni 2023

18 juni 2023

Tijdens de Rozenfeesten op zondag 18 juni geniet je van onze rozentuinen in volle bloei. Tussen 13 en 18 uur valt er heel wat te beleven in en rond onze rozentuin. Zo beantwoorden onze stielmannen al je vragen over rozen en leiden ze je met trots rond. Je kan de mooiste rozen aankopen bij verschillende rozenkwekers. Rozenveredelaars wijden je in over hoe ze nieuwe rozen maken.

Aan de picknickplaats in het Engelse park, vlakbij de rozentuin volgen kinderen workshops over bloemen. Daar serveren we ook ijsjes, pizza, warme en frisse dranken waaronder ons uniek parkbiertje, het Kruipend Moerasscherm. De fanfare van de Mechelse Koninklijke Harmonie, fanfare ”t’ Akkoord”, “Majoretski” en de “Bonnie Blues” zorgen voor mooie muziek.

In de rozentuin kan je onder een poëtische paraplu naar piepkleine parapluvertelsels luisteren. Je kan er “Les Silhouettes” ontmoeten en genieten van hun act. Franse chansons, gebracht door Tine Vandenbussche en haar accordeon horen natuurlijk ook thuis in de rozentuin.

Het is al sinds 2019 geleden dat we onze Rozenfeesten organiseerden. In die tijd is de rozencollectie enorm geëvolueerd en die veranderingen delen we graag met jou!

Praktische inlichtingen:

Datum:  18 juni 2023: van 13u tot 18u
Ingang: Gratis
Adres: Hombeeksesteenweg 264 – 2800 Mechelen

 

Details

Start:
18 juni 2023
Einde:
19 juni 2023